Synske drømmer

Vi har alle opplevd drømmer i livet vårt, noen av drømmene som vi har sett, er knyttet til virkelige situasjoner. De er som ødelagte lenker av vår fortid, nåtid og fremtid. Hvis vi prøver å forstå meldingene i drømmen, vil livet være så enkelt og forutsigbart. Basert på dagens situasjon kan han oppleve to typer drømmer, det er noen gode drømmer og noen dårlige drømmer. Disse drømmene er ikke bare popupene i hjernen vår, men de er løsningen på våre problemer. Disse drømmene basert på den enkelte situasjon virker som løsningen av problem eller en advarsel for nærliggende ugunstige situasjoner, og de fleste drømmene er et glimt av det frie sinnet fra fremtidens tredje dimensjoner.

Drømmer, som forutsier fremtiden, har vist seg å være et eksempel på etableringen av ulike teorier om psykisk drømming. En slik teori om psykisk drøm er serialisme; denne teorien ble foreslått av en kjent forfatter og forfatter J. W. Dunne, han foreslo at vårt sinn streife omkring gjennom tid under søvnen.

Slik drømmer forlater den grunnleggende tidssonen og sinnet ser fremtiden ved å gå til den tredje dimensjonen på et annet tidspunkt. Dette er grunnen til at vi til tider føler at det som skjer allerede har blitt sett.