Kjenn din åndeveileder

Hver gang du hørte ordet veiledning, begynner du å føle deg avslappet. Dette er fordi du er trygg på at hjelpen din er nær. Dette er hva dine åndeveiledere gjør i ditt liv. Disse åndeveilederne er enheter som er tildelt deg for å håndtere livets problemer. Denne åndeveiledern kan være en av dine besteforeldre eller noen med åndelig visdom. Disse åndsveilederr er tildelt hver enkelt person, selv før de kommer blir født. Folk mislykkes i å forstå at deres åndeveileder alltid forsøker å hjelpe dem. Du må forstå at de ikke direkte forstyrrer livet ditt, men gir deg et tegn på å leve et lykkelig liv.

Du må ha sett at på det tidspunktet får du uventede resultater, noe som hjelper deg med å gjøre livet ditt bedre. Dette er all hjelp fra din engelveileder. Engleveiledere blir hos deg i alle situasjoner. Selv det kan være mer enn en engelveileder som veileder deg under forskjellige forhold og kan bare spille en bestemt rolle i den aktuelle situasjonen. De deler visdom og kunnskap med deg for å ta livet ditt i den nye retningen.

For å gjøre livet ditt lettere og behagelig, må du begynne å lytte til din åndeveiledere. Kommunikasjonen til din åndeveileder må være så sterk at du lett kan forstå tegnene du får fra din åndeveileder. Dette er bare mulig etter at du har kjennskap til din åndeveiledning og hvordan de samhandler med deg.

Det er så mange forskjellige måter som du kan kjenne din åndeveileder. De beste metodene som brukes av mange psykiske utøvere er visualisering og automatisk skriving. Begge disse tilnærmingene er basert på det individuelle samspillet mellom høyere selvtillit. Når du er klar til å vite din åndeveileder må du holde deg rolig og fattet. Du kan starte med å sitte i en komfortabel stilling og deretter ta et dypt pust slik at du blir mer avslappet og rolig. Frigjør alle dine spenninger og indre lyder. Lukk øynene dine og tenk som om du sitter i en vakker hage. Nå ring din åndeveileder for å sitte med deg og snakke med deg. Når du føler at veilederen er med deg, kan du stille spørsmålet ditt.

Videre, ved automatisk skriving får du svar på spørsmålet ditt i skriftlig form. Selv om du i utgangspunktet tror at du skriver svarene på disse spørsmålene når du vil lese svarene, vil du innse at disse svarene ikke er akkurat fra deg.

Åndeveiledere kan også bruke et annet medium til å kommunisere med deg, som i drømmene dine, som instruksjoner, gi deg fysiske tegn, eller bare i form av indre magefølelse. Du må forstå disse metodene for å kommunisere med din åndeveileder. Kommunikasjon med din åndeveileder trenger tid og praksis. Når du kobler deg til din veileder, får du svar på alle dine spørsmål. Husk å takke dem for deres hjelp og støtte gjennom hele livet ditt.