Jordengel

Når du blir eldre, blir du kjent med ditt indre. Når du kommer til tjueårene begynner du å kjenne deg selv. Du prøver å gjøre forskjellige ting, stiler, bli med nye vennegrupper, men likevel føler du deg som litt av en outsider. Du tror noen ganger at folk er uvitende om hva du er i virkeligheten. Noen ganger tror du at du ble født på feil tid, sted eller samfunn. Vi har mange spørsmål i vårt sinn. Hvorfor kan ikke folk se den virkelige deg? Hvorfor kan du ikke selv se ditt virkelige jeg?

Hvis du har slike spørsmål i tankene, kan dette være et tegn på at du er forskjellig fra andre, og du kan være en Jordengel.

Hva da, jordengel? La meg fortelle deg at jeg ikke snakker om en fremmed. Ikke vær bekymret jeg sier ikke at du ikke er ustabil, men du har en godt utviklet bevissthet om andre. Du har psykiske evner. Du kan føle empati for noen uten å bli påvirket av deres problemer. Du er fascinert av astrologi, tarot, drømmer og de psykiske rikene. Du får følelsen av at du har synske evner. Det vil være det samme som å være en jordengel.
Earth Angel betyr at du kan kanalisere din psykiske energi for å hjelpe andre. Eldre mennesker elsker ditt selskap, så prøv å besøke dine eldre slektninger og naboer regelmessig. Når du blir eldre, lærer du nye ferdigheter som passer inn med din “engelhet”. Du kan lære tarot eller studere astrologi for å forbedre dine synske evner. Også hvis du gjør Yoga, vil det gi deg fred og økt oppmerksomhet. Meditasjon vil gi deg verdifull innsikt og kjennskap til deg selv. Samtidig vil det jorde deg og avverge depresjon. Tilbring tid i naturen, pust og føl en dyp ro komme over deg. Fordyp deg i skapelsens strømmer. Føl stor makt strømme gjennom ditt vesen og aldri glem at du er en Earth Angel. Du bør velge en karriere som passer inn med din unike personlighet. Ikke følg andre hvis du ikke liker det. Hvis du gjør det, vil du bli ulykkelig. Finn din lidenskap som gir deg glede og følg din indre veiledning. Du vil få svaret på hva du trenger å gjøre.

Når du vet at du er en Earth Angel så er det ikke nødvendig å gjøre noe spesifikt. Lær å elske og tilgi ubetinget. Bruk gavene dine klokt, da de ikke bare er gaver til deg, men også andre. Husk alltid at du ikke kan endre andre mennesker. Bare prøv å finne måter å hjelpe dem på. Å gjøre dette vil bringe det beste ut i dem og hjelpe dem å oppdage hvem de er.
Det kommer tider når du ikke føler evnene dine så godt. Godta at det blir slike tider; før eller senere vil lyset skinnende lyse igjen. Det vil være mange anledninger når du vil reagere som en normal person som ikke har noen psykiske krefter. Denne frakoblingen kommer mange ganger i livet ditt slik at du ikke blir plaget av disse. Bare tro på deg selv og be til Gud at du vil at disse kreftene skal hjelpe andre, ikke bare for deg selv. Tro meg, du vil få det du ønsker.

Prøv å dyrke helbredende urter, blomster og grønnsaker i hagen din. Ikke bekymre deg for mengden og skalaen, bare begynn å gjøre det. Du vil være mer knyttet til jordens krefter og naturen selv. Å få hendene i jorden kobler kilden direkte til jorden – derfor er gartnere glade mennesker. Hvis du ikke har mulighet til å dyrke noe, så gå barfot så ofte som mulig.