Drømmer om døden, vet du hva de betyr?

Du har kanskje hatt en drøm der en du elsket er død, og de fleste ganger er det en opprørende opplevelse. Det betyr ikke nødvendigvis at hvis noen dør i drømmene dine, kommer de til å dø. Vi kan forholde disse dødsdrømmene til mange forskjellige aspekter av våre liv. Dette kan være slutten eller starten på en ny begynnelse. Alt avhenger av hvem som har dødd i drømmen din og måten de døde. Det er viktig å vite og å forstå hva den personen representerer for deg.

Hvis for eksempel en gammel person eller et barn dør i drømmen din, har de noen meldinger til deg som du trenger å finne ut. Psykologer tror at drømmer om slektninger eller venner som nettopp har gått bort, er på grunn til depresjon eller følelse av skyld overfor dem. Det antas også ofte at drøm om en død er et tegn på uventede nyheter. De døde kommer til våre drømmer med en melding, råd eller advarsel.

Her er noen av de vanligste dødsdrømmene og deres betydninger:

1. Egen død
Dette kan bety en rekke ting hvis du er den personen som døde i drømmen din. Dette gir meg et problem siden ingen kan fortelle deg hvordan du føler deg; bare det vet du. Så bare du har makt til å se dette for hva det egentlig er. Det kan være en oppvåkning, tid til å avslutte usunne vaner og praksis som setter livet i fare.

2. En babys død
En baby er alltid avhengig av noen andre. En baby som dør er noen som svikter overfor den plikten. Vår kultur legger stor vekt på barns død fordi når vi ser på en baby, forestiller vi oss hva han / hun kan bli. Hvis det dør uten å vokse opp og innse hva det kan ha vært, hvordan vet vi det? Så, en død baby er ikke bare en død, men det er døden av en mulighet som ennå ikke var bestemt. Dette er en veldig vanlig drøm der nye mødre innser betydningen av deres plikt med hensyn til deres nyfødte babyer.

3. Et barns dødsfall
Denne drømmen er svært vanlig blant eldre foreldre, og det skjer for det meste på et tidspunkt da barna forlater dem. Du kan tolke dette på din måte, men jeg sier det betyr et nytt liv for barnet ditt. Et aspekt av hans gamle er borte og et nytt aspekt av livet hans begynner. Det er aldri dårlig når du drømmer noens død, tvert imot.

4. Foreldres død
Når du ser noe der foreldrene dine er døde i drømmen din, kan det skje som det ubevisste sinnet ditt bekymrer deg for å miste dem i fremtiden. Dette gjelder spesielt hvis de er eldre. Men hvis foreldrene dine allerede er gått bort, kan du ta dette som en mulighet til å si farvel dem for siste gang.

5. Søskens død
Det kan være en indikasjon på at i ditt travle liv har du ingen tid for søsknene dine. Denne drømmen betyr at hvis du har en bror eller søster trenger du litt sunn tid med dem fordi de trenger deg om du liker det eller ikke. Snakk med dem om en lykkeligere tid sammen.

6. En ektemann eller en kones død
For å forstå denne dødsdrømmen må du utforske hva det handler om hos din kjære som du spesielt beundrer eller elsker, og se hva du mangler. Alle som har denne drømmen om at deres mest dyrebare kjære har dødd, kan ubevisst innrømme at de mangler noe viktig for partneren deres.

7. Drømmer om noen som allerede er død
En kristen bok om drømmetolkning sier om dette: “sjelen til vår avdøde slektning eller venn har ikke funnet fred ennå”, og råd til å holde ytterligere seremonier ved begravelsen av den avdøde. En engelsk drømmebok tolker drømmen om døde mennesker som et tegn på gode hendelser i familien, for eksempel et bryllup eller et barns fødsel eller noe lykkelig og velstående. En annen drømmebok sier at vi ser en død slektning i en drøm før bryllupet er en advarsel mot foreningen. Denne drømmen indikerer ulykkelig ekteskap og advarer om at barna som er født i det, blir syke og svake.

8. En fremmeds død
Hvis du ikke kjenner personen som har dødd i drømmen din, kan dette være et godt tegn. Denne drømmen symboliserer velstand og lykke i nær fremtid. Du vil ha lykke, for det meste på arbeidsplassen din.

9. Du finner en død kropp
Oppdagelsen av denne døde kroppen er svært viktig i drømmen din. Du må se på omstendighetene rundt. Kjenner du personen? Når og hvor kroppen ble funnet og grunnen? Når du har disse svarene, så se om det er noen sammenheng mellom deg og den personen.

10. Du drepte noen
Det viser at dine tidligere skyldige følelser eller dårlige dømmekraft, kommer tilbake for å hjemsøke deg.

Det er ikke dårlig å se døde mennesker i våre drømmer, den eneste gangen det kan være bekymringsfullt om vi skulle være sammen med den døde personen dit hvor han eller hun skulle.